Kvk nr:Lelystad 32158779       BTW nr:NL001521137B32                                                                          Copyright © 2009 Stefan van Essen Fotografie  

Diensten

Bruiloft

Dit is geheel naar wens in te vullen, van 08.00 uur tot in de late uurtjes. Of juist alleen tijden de plechtigheden van 13.00 uur tot 17.00 uur. En natuurlijk moet het goed voelen, maar dat is bij de eerste ontmoeting wel bekend. Is wel zo fijn dat het bruidspaar zich vrij voelt, dit komt ten goede aan de foto´s. En het belangrijkst, het is jullie dag. Verwacht je professionele foto´s. In dat geval zou ik zeggen neem eens vrijblijvend contact op.

Portretten

Voor prachtige foto van je kind en of familie kun je terecht bij mij in de studio. Hier is het ideaal wat betreft de licht omstandigheden. En we kunnen direct een andere achtergrond kleur kiezen want er hangen er altijd drie klaar. Als je van te voren aangeeft welke kleur er gewenst is hangen deze kleuren klaar. Mogelijkheden zijn er genoeg.

Producten

Ook voor productfotografie zijn er diverse mogelijkheden. Dit wordt compleet afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. Er is een lichttent aanwezig in combinatie met daglichtlampen. Ook kunnen we diverse kleuren achtergronden kiezen. Ook nieuwsgierig.

Commercieel

Voor diverse bedrijven ben ik al op pad geweest. Om te laten zien, wat voor moois er word gemaakt. Voor loodgieters, timmer/klus bedrijven enz. Om met foto’s op een nieuwe/bestaande site, folders advertenties enz., de werkzaamheden te laten zien. Sport Hier is alles mee begonnen de eerste foto´s werden gemaakt met een compact camera van Olympus met voor die tijd super mogelijkheden. Maar al gauw is de overstap gemaakt naar de canon spiegelreflexcamera. Resultaat bleef niet onopgemerkt. Het is ondanks het goede materiaal altijd een uitdaging om de juiste momenten vast te leggen. Ik ben te vinden bij heel veel sporten. Iets wat hier door op mijn pad kwam, was het maken van bekende voetbalplaatjes. Voor Retrospect Boekproducties